zondag 13 januari 2008

En het blijft werken ...

Vanochtend ging ik tijdens het scheren bijna van de wereld na een wat onrustige nacht. Wat bleek: ik had voor mijn doen een zeer lage bloeddruk. Je snapt niet dat ik vandaag nog zoveel last heb van de bijwerkingen terwijl ik afgelopen donderdag de shot heb gehad. Ben echt dodelijk vermoeid. Eigenlijk had ik vandaag moeten optreden met Matter of Touch; moet er niet aan denken, ik kan alleen nog maar door het huis schuifelen. Ben benieuwd hoe ik morgen ga reageren.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha die Cees, oei, ik met mijn lekenverstand vind het helemaal niet zo gek dat je nu juist zo'n reactie krijgt. Hebben al je cellen niet juist een opdonder gehad van de velcade? Zodat je je nu juist rotter voelt en dan langzaam weer hersteld tot de volgende shot?
Ik hoop dat je niet nog meer last krijgt. Dan maar naar muziek luisteren, ipv zelf spelen. H.groet, Marjolein

Anoniem zei

Hoi Cees,

Weet pas net dat het allemaal weer terug is. Ik schrok er echt van. Van Jeanet de site doorgekregen en meteen alles weer gelezen. Je bent onderhand een expert.
De laatste keer dat je ik sprak ging alles zo goed, lekker bezig op school etc. Je zag er ook weer als vanouds uit... ongelofelijk wat er nu weer gebeurt.
De kaarsjes hielpen de vorige keer, dus nu gewoon weer!
groetjes Franka