vrijdag 24 augustus 2012

Terug naar de paracetamol ...

Afgelopen nacht had ik zoveel last van de bijwerkingen dat ik weer de maximale dosis paracetamol moest slikken. Vanmiddag tijdens het gesprek met de radioloog bleek dat het er allemaal bij hoort. Toen ik aangaf dat ik onder deze omstandigheden wilde stoppen kreeg ik als antwoord dat hij mij thuis zou komen halen. Ik moet dus die 20 bestralingen zien te halen. Een combinatie van Tramadol, paracetamol en whisky puur moet me er maar doorheen helpen. Omdat ik mijn mond nauwelijks kan open doen vanwege de pijn, is het in ieder geval heel goed voor de lijn. Krijg van alle vrouwen complimenten ... nog even en ik heb weer een 6-pack. Groeten, Cees

4 opmerkingen:

marlies verda zei

KOM OP CEES nog even volhouden; die laatste bestralingen zijn belangrijk, HOU VOL

we denken aan je
marcel en marlies

annelies zei

Ik sluit me hierbij aan! Nog maar even en je bent er!! Wat jij tot nu toe al doorstaan hebt, en toch weet je je staande te houden en positief te zijn. Hou vol, de laatste bestralingen zijn in zicht!!
Annelies van Gils

Anoniem zei

Natuurlijk sluiten wij ons bij de vorige reacties aan Cees, OOk dit ga je overwinnen Cees, jij bent een echte kanjer!! Wij denken aan je hoor, en hou vol.

sterkte vanuit Waspik van de Bontjes.
groetjes, JOhan, Carmen en Martha

Quist zei

Je slaat je hier ook weer door Cees, wij weten het zeker! Hou vol, het is het waard!
Sterkte toegewenst door Kees en Marleen.