zaterdag 30 september 2017

Stoppen met werken ...


De kogel is door de kerk. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk toch het besluit genomen om te stoppen met werken op Avans hogeschool. Na bijna 32 jaar, waarvan acht jaar nadat ik 100 % arbeidsongeschikt ben geworden, vind ik het genoeg geweest. De laatste tijd kostte het mij zoveel energie dat ik er geen plezier meer in had. Ook doordat al mijn meeste collega's inmiddels met pensioen zijn gegaan en dat mijn energie bolletje heel klein is geworden. Komende week word ik 62 jaar en dat heeft mij tevens doen besluiten te stoppen. Ik krijg nog wel een mooi afscheid en dat vindt plaats op 30 november aanstaande. Samen met collega's, oud collega's en mijn familie zal ik op een gepaste wijze afscheid nemen, Het is mooi geweest zo. Groeten, Cees

3 opmerkingen:

Jschellemans@hotmail.com zei

Weer tijd voor bubbeltjes😀

Jschellemans@hotmail.com zei

Weer tijd voor bubbeltjes😀

Marjolein zei

Hoi Cees, toch wel weer een hele stap! Je hebt het eigenlijk onwijs lang volgehouden, mar ik kan me voorstellen dat het, als al je oude collega's vertrokken zijn, meer energie kost dan het oplevert.
Het wordt vast een spetterend afscheid en ondertussen heb je iedereen toch maar mooi laten zien hoe je 'er toe kan doen' als je afgekeurd bent. Top!
Hartelijke groet, Marjolein