woensdag 16 januari 2013

Heel erg ongerust ...

Vandaag voor mijn periodieke onderzoeken weer naar het EMC in Rotterdam geweest. En om maar met de deur in huis te vallen: mijn IgA-waarde was significant gestegen ten opzichte van de vorige keer. Dat was ook te merken aan mijn professor. Normaal heeft hij een hoog glimlach gehalte, maar nu keek hij ongerust, vroeg me het hemd van het lijf en deed mij grondig onderzoeken. De laatste CT-scan die eind vorig jaar was gemaakt bleek hij niet in zijn dossier te hebben, dus daar gaan we eerst maar eens achteraan. Afgesproken is dat ik eventjes van de schrik mag bekomen en dat ik me over drie weken meld in het EMC voor verdere onderzoeken. Waarschijnlijk heeft hij dan ook nagedacht over mijn behandelplan. Het was een schok om nu voor de 4e keer te horen dat er weer kanker in mijn lijf actief is. Ga ervan bijkomen. Groeten, Cees

3 opmerkingen:

Marjoelin zei

jeetje Cees, het valt ook niet eens een keertje mee hè.Dit is weer heel naar, weer die achtbaan in. Ik hoop dat je de motivatie weer op mag brengen. eerst maar eens de uitslagen afwachten. We bidden en hopen dat het meevalt, maar vooral om kracht voor jullie allemaal, om hier weer mee om te kunnen gaan.
Marjolein

SandersBlog zei

Het is en blijft een waardeloze kloteziekte. Net als denkt dat het weer wat gaat, steekt hij de kop weer op. Je wordt er niet goed van. Strekte, Cees!!!!

Leen zei

Verdorrie Cees het houdt ook nooit op. Ik vraag God z'n armen om jou en Eline te slaan.

Leen