zaterdag 17 mei 2014

Nieuwe hoop? Mazelen genezen vrouw met ziekte van Kahler ...

Een pril experiment met een speciaal ontwikkeld mazelenvirus heeft een 49-jarige Amerikaanse vrouw gered van de ziekte van Kahler (multipel myeloom), een tot nu toe ongeneeslijk verklaarde vorm van kanker waarbij plasmacellen ongecontroleerd beginnen te groeien in het beenmerg. De vrouw is nu een half jaar in complete remissie. Tijdens een test werden twee vrouwen met multipel myeloom eenmalig geïnjecteerd met een uniek mazelenvirus (MV-NIS) dat ontwikkeld werd om myeloomcellen aan te vallen. Ze reageerden alle twee positief op het experiment, maar vooral bij Stacy Erholtz bleek de behandeling een succes, melden Amerikaanse media. De 49-jarige vrouw bereikte complete remissie en is nu een half jaar kankervrij verklaard. De resultaten zijn opmerkelijk omdat alle andere pogingen om de ziekte af te remmen voordien faalden. 'Wie had dat ooit kunnen denken? Achteraf kreeg ik te horen dat in dat ene spuitje genoeg zat om 100 miljoen mensen te vaccineren. Het is echt opmerkelijk', getuigt Erholtz. Volgens het onderzoeksteam van de Amerikaanse Mayo Clinic getuigen de resultaten dat virotherapie succesvol is in de strijd tegen kanker. Bij deze vorm van behandeling worden kankercellen aangevallen door een virus dat gezond weefsel spaart. 'Het doel van deze therapie is te komen tot een remedie voor kanker in één enkele dosis', aldus een woordvoerder. Nu het mazelenvirus succesvol blijkt in de strijd tegen de ziekte van Kahler wil het team ook tests opstarten voor andere agressieve vormen van kanker, waaronder eierstok- en hersenkanker.

Zie ook: dit filmpje op YouTube.

Bron AD 16 mei 2014

4 opmerkingen:

Lut zei

hm... veel vraagtekens hierbij. Dus het vraagteken na 'nieuwe hoop' ? mag blijven staan wat mij betreft.
Wait and see, als we zelf de tijd krijgen. (Op 16 mei 2004 ging ik voor de eerste keer naar de huisarts Cees. Die liet dan ong. een week nadien nog en bloedstaal checken en verwees me door naar een hematoloog. Ofte... hoe een leven kan draaien en keren. Nu 2 autologe sct's verder (2004 en 2010) laatst Revlimid 15mg genomen gedurende 2 jaar, nu 6 maanden medicatieloos en mijn waarden gaan aan het stijgen. Even nadenken nu wat nu zou kunnen. (Velcade nam ik nog niet, kan nog, allogene sct kan ook nog, heb een match met 1 van mijn zussen). Ik vrees dat het zo'n behandelingen blijven ivm zo'n soort mazelenvaccin... Ooit toekomstmuziek ???? wie weet... Ik hoop alvast voor die dappere dame (what happened to the other one ???) dat ze blijven in complete remissie blijft. (Daarbij denkend, remissie is niet hetzelfde als 'genezen'. Hartelijke groet en het beste voor jou ondertussen. Lut

Sjoerd zei

Wat knap dat ze dit soort dingen kunnen. Ik hoop dat er voor jou ook een dosis beschikbaar komt.
Groeten Sjoerd

Anoniem zei

Mijn Naam Lisa Ray, ik wil Dr Madu bedanken voor de ban deed hij voor mij nadat ik mijn man verloren aan een andere dame op zijn werkplek, Dr Madu wierp een liefde spreuk voor mij en in 2 dagen mijn man terug naar huis voor mij en mijn kinderen met zo veel liefde, als je zijn hulp nodig !! U kunt hem bereiken via email: maduutemple@gmail.com of voeg hem wat-app +2349038103368.

Unknown zei

Ik wil graag iemand die er die ervaart liefde trauma, financiële moeilijkheden, de vruchtbare, Miskramen en adviseren zo veel meer, U kunt contact met Dr. Madu op zijn e-mail: (. Maduutemple @ gmail com) of zijn Whatsapp: + 234 9038103368 voor zijn mooie spreuk werk.