zondag 30 september 2012

Lamborghini ...

Mijn zwager heeft via de vereniging Hartsdromen.nl kunnen regelen dat ik morgenmiddag word opgehaald voor een ritje in een Lamborghini Gallardo. Dat wordt dus lachen ... of ik er vanuit m'n rolstoel in kan komen en vooral ... er weer uit. Aanvankelijk werd geprobeerd een Ferrari voor de deur te krijgen, maar in deze tijd van recessie neemt het aantal Ferrari-bezitters drastisch af. Nou vind ik persoonlijk een Lamborghini een uitstekend alternatief. Trouwens, ik heb zelf al 5 Ferrari's in mijn bezit ... (schaal 1:18). Heel spannend en leuk allemaal. Voor wat betreft de gezondheid gaat het elke dag een beetje beter, behalve de smaak. Ook krijg ik steeds meer last van mijn rechter oog, dat was voorspeld (staar op termijn), maar dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht. Komende week maar even de deskundigen hierover raadplegen. Groeten, Cees

1 opmerking:

Marjolein zei

Jeh, super, Cees in een Lamborghini.
Als nje er niet in zou kunnen komen, dat zou wel heel erge pech zijn, en er niet meer uit: mwah, kan jou het schelen, het woont vast wel lekker in zo'n bolide.
Heel veel plezier in ieder geval, vanmiddag!
Staar? Dan mag je dus weer onder het mes? Wel een fluitje van een cent, zo'n operatie, mijn moeder is net aan beide ogen behandeld.
Alles komt goed.
Hartelijke groet, marjolein