donderdag 27 september 2012

Eerder dan verwacht ...

Vandaag voor het eerst sinds juni weer naar school geweest en dat was eerder dan verwacht. Afgelopen dagen ging het opeens een stuk beter met mijn energievoorziening. Het gaf me weer een goed gevoel even onder de collega's te zijn en ik werd ook hartelijk ontvangen. En dat ondanks de drukte, want volgende week is het heel de week feest vanwege het 200-jarig bestaan van Avans hogeschool. Jammer dat ik er niet bij kan zijn (mijn energieprobleem) want er komen interessante gasten zoals koningin Beatrix, Andre Kuipers en judoka Edith Bosch. Ook werd ik nog even gebeld door mijn (nieuwe) baas dat ze heel blij was dat ik weer terug was. Al met al een goed gevoel. De bijwerkingen van de bestralingen worden steeds minder, alleen is er nog een heel vervelend probleem: mijn smaak. De smaak is nog compleet zoek. Alles smaakt naar zeepsop en de heerlijke smaken uit mijn geheugen zijn nu opeens heel vies geworden. Technisch gezien is het wel te verklaren volgens de radioloog, maar het is heel vervelend. Ik zal wat meer geduld moeten oefenen. Wat er in ieder geval wel ingaat met smaak is mijn single malt ... proost, groeten, Cees

1 opmerking:

Marjolein zei

Ha die Cees, goed zo, fijn dat je je weer energieker voelt. En dat van die smaak... tja, whiskey smaakt ook naar oude kranten water, dus da's bijna zeepsop... ;)
Maar, alle gekheid op een stokje: lekker eten is wel een van de leukere dingen in het leven, dus ik hoop dat je snel weer wat kunt proeven.
Hartelijke groet, marjolein.