dinsdag 11 augustus 2009

Periodieke controle ...

Gisteren weer in het Erasmus geweest voor mijn periodieke controle. Het bloedprikken ging nu eens in een keer goed en na lang wachten konden we op bezoek bij m'n prof. Alle bloedwaarden waren uitstekend, ook het IgA en het IgG. Het blijft heel vreemd dat drie infuusjes Velcade mijn hele perifere zenuwstelsel hebben verwoest, maar er ook voor zorgen dat de Kahler al meer dan 17 maanden helemaal weg is. We hadden verder een goed gesprek over alle ontwikkelingen, nieuwe studies, afwijkende genen in mijn DNA etc. We hoeven pas in december weer terug te komen, dus voor het eerst een periode van vier maanden. Overigens bevalt de badkamer fantastisch. Ik kan nu helemaal zelfstandig onder de douche en kan me overal prima bewegen. Groeten, Cees

3 opmerkingen:

Edwin Vonk zei

Hoi Cees,

Gefelicteerd met de goede uitslagen. Hartstikke goed!

Groeten uit Almere

Anoniem zei

Proficiat Cees,laat Kahler zich voorlopig maar verstoppen. Wie weet vindt hij nooit meer de uitgang! Dat geeft jou tenminste extra tijd om je aan je nieuwe leven aan te passen.
Geniet van je douche-festijn !
Liefs,
Heleen en Gert

Marjolein zei

Ha Cees, geweldig nieuws!Je prof moet toch ook wel verbaasd zijn over de uitslag?
Houd je behalve van whisky toevallig ook van Port? Wij hebben vanuit Portugal een aantal lekker flesjes meegenomen.... Als je zin hebt om te komen proeven!
Hartleijke groet, Marjolein