donderdag 15 mei 2008

weer een stapje verder

Voor het eerst sinds een maand of zes type ik zelf een nieuw bericht. Weliswaar geen 200 tekens per minuut, maar toch …
We gaan nog steeds vooruit dankzij de intensieve therapie en het streven is binnenkort een weekend naar huis te kunnen. De trap is nog de voornaamste hindernis, maar daar oefenen we momenteel extra op.
Afgelopen Pinksterdagen zijn we ook al thuis geweest en dat was mede dankzij het geweldige weer, fantastisch.
Nog bedankt voor de kaarten en jullie support.
Groeten, Cees

9 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk pappa dat je dit helemaal zelf heb getypt echt knap van je, ik hoop dat je zo nog veel meer op je blog kunt gaan schrijven.. tot zo wolfert!

Anoniem zei

wat fijn dat te lezen wat je zelf weer mailde. Veel kracht en goede moed toegewenst met revalideren. Hartelijke groet en fijn weekend toegewenst met je dierbaren van Ada

Anoniem zei

Yes, toch wel een mijlpaal, zelf weer een stukje typen! Gefeliciteerd, het moet je toch heel veel geduld en kracht kosten. Super!
Hartelijke groet, Erik en Marjolein.

wil kwinten zei

hoi cees

excuses dat ik eigenlijk zo lang niet iets liet horen
ik lees dat het relatief wat beter gaat...mooi

groet
wil kwinten

Anoniem zei

Hoi Cees,

Fijn te merken dat je zelf weer een stukje geschreven hebt. Wij kunnen ons niet voorstellen hoeveel moeite je dat moet hebben gekost. Maar het is je gelukt! Ik hoop dat het iedere keer steeds wat beter zal gaan en dat je weer regelmatig stukjes kunt gaan schrijven.
Je bent een echte doorzetter....je doet het hartstikke goed! (en dat geldt ook voor Elien en de kinderen)

Hartelijke groeten,
Marcel

Anoniem zei

Hoi Cees

Vooruit is altijd de goed kant op.
Fijn te horen dat je weer bezig bent.

Goed weer en fijne dagen gewenst.

Jan en Pa

Anoniem zei

Hallo Cees,
Soms bedenk je je dat je slecht bezig bent geweest. Dat bedacht ik me laatst ook toen ik Mirelle zag en eraan dacht hoe lang ik niets van me had laten horen. Ik ben blij te horen dat het weer iets beter met je gaat. Ik zal de mensen op school inlichten. Hou je taai.

Gerbrandt en Anke.

Anoniem zei

Hallo Cees,

Ik heb al eerder geprobeerd een berichtje achter te laten, maar kennelijk doe ik iets fout. Ik vind het reuze knap van je dat je iedere keer de draad opnieuw oppakt. Ik hoop dat alle functies ook weer terugkomen, maar ook met een aantal beperkingen zijn er gelukkig nog heel veel dingen die ook de moeite waard zijn. Geniet daarom van ieder moment en alles om je heen. Weet ook dat je supporters hebt die aan je denken en je het allerbeste wensen.
Veel groetjes en hopenlijk tot gauw.

Corien Ortonio (Avans)

Anoniem zei

Hoi hoi,

Wat fijn Cees dat je vanmorgen in de kerk was!! Wat een vooruitgang, SUPER!! Elien hou me op de hoogte hoor van je schilderkunsten! Veel sterkte de komende tijd samen!

Groetjes Inge