dinsdag 22 april 2008

eindelijk in Breda

Na 7 weken in IJselmonde te hebben verbleven, dan eindelijk aangeland in het revalidatiecentrum in Breda. Inmiddels ben ik er achter dat revalideren een vorm van topsport is. Alles draait hier in Breda om herstel, met andere woorden: alles wat je zelf kan dat moet je maar doen. Voordeel daarvan is dat je al snel merkt dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Ben dus blij dat ik nu weer flink aan mijn conditie kan werken en stapje voor stapje minder afhankelijk word van de verpleging. Gelukkig gaat het eten ook beter, de smaak komt weer terug en ik heb er weer een beetje zin in. Grootste probleem is nog steeds mijn neuropathie, met name mijn handen. Dat is dus ook mijn grootste zorg, dat ik met die handen ooit nog gitaar kan spelen. Ook al zit ik in een rolstoel en zijn mijn lotgenoten veel meer gespitst op het opnieuw leren lopen, blijf ik mij meer zorgen maken over mijn handen. Ik zal hier stap voor stap mee verder moeten en blijf mijn best doen. Dank wederom voor al jullie kaarten, inmiddels hangen er alweer de nodige op mijn prikbord. Met dank aan Mirelle voor het intypen die dit bericht voor mij heeft gepubliceerd, en ik ben blij dat ik na zoveel weken jullie weer eens persoonlijk heb kunnen berichten! Groeten Cees

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Cees,

Fijn om weer eens een bericht te lezen op je blog.
En zeker goed om te horen dat je in goede handen bent en hard aan je herstel kunt werken. Wij snappen je verontrustheid wat betreft je handen en hopen zo ontzettend voor je dat daar ook weer snel een verbetering in mag komen!! Heel veel sterkte en tot gauw.
Groetjes van Hans, Petra en Bram

Anoniem zei

Ha Cees, Super om weer een berichtje van jouw hand te lezen, weliswaar nog niet zelf getypt, maar we bidden en hopen met jullie mee dat dat toch weer beter wordt.
We wensen je (alweer) heel veel geduld, moed en kacht toe, ook voor Elien en de kinderen.
Hartelijke groet, Erik en Marjolein

Anoniem zei

Hallo Cees en fam natuurlijk,
Weet niet goed wat ik moet zeggen...
Wil je eigelijk alleen laten weten dat ik altijd wel aan jullie denk en regelmatig even hier een kijkje neem.
Hoop dat het weer wat beter met je gaat.
Ik wens jullie veel sterkte en dat je snel weer op de been mag zijn en natuurlijk je eigen blog weer kan schrijven.
liefs Gerda uit Klazienaveen :)

jaynewberg zei

Hoi Allemaal

Niets beter voor herstel dan het voorjaar.
Zelfs Pa is weer opgebloeid en maakt met zijn scootmobiel de stad onveilig.Morgen weer afspreken op een terras met iemand die ik ook al 30 jaar niet meer gezien heb. Op Blog staat slechts een fractie wat ik meemaak. Dan zijn er toch ook mindere dagen.
Jullie allemaal veel sterkte mooi weer en plezier gewenst.

hartelijke groet

Jan Bergmans

Anoniem zei

Hallo Cees, fijn van je te horen. Met jou en je familie leef ik in spanning mee en kijk vaak op de site hoe het met je gaat.
Vooral omdat mijn broer Cees(53) morgen een stamceltransplantatie zal ondergaan, we hopen en bidden op herstel. Veel geduld en sterkte toegewenst met revalideren, hartelijke groet uit Hoek van Holland. Ada Benschop

Anoniem zei

Hoi Cees,

Inderdaad fijn om weer te horen hoet het met je gaat en natuurlijk dat je in Breda bent!
Sterkte met alles.
groeten
Franka

Jan ten Voorde zei

Hoi Cees,

Ik sluit mij aan bij de uitspraken dat het fijn is om weer een berichtje van je te lezen. Ondanks de zorgen over de neuropathie, speur ik enige vooruitgang in het hele herstelproces. Mooi man! Ga ervoor.

Groet,

Jan ten Voorde

Anoniem zei

Lieve Cees,
Geweldig dat je eindelijk weer aktief bezig bent, dat geeft je spieren en je hersenen weer een opkikker. En hopelijk komt het met de handen en voeten weer allemaal goed. We denken aan je en hopen je volgende week te zien ! Heel veel beterschap en sterkte met het sporten !
Liefs,
Gert en Heleen

Anoniem zei

Hoi Cees,

We vonden het gisteren erg gezellig in je nieuwe "huis" in Breda. Lekker gekletst over van alles en nog wat. Het was ook fijn om te zien dat je flink vooruit bent gegaan.
Veel plezier vandaag bij Elien en de kinderen en succes volgende week met je drukke (revalidatie) programma.

groeten Petra, Bram en Hans