dinsdag 2 juni 2020

Een tegenvaller ...


Een vervelende tegenvallen. Afgelopen donderdag werd ik gebeld door mijn arts uit het Instituut Verbeeten met de mededeling dat mijn CT-scan niet leesbaar was om een goed bestralingsplan te kunnen maken. De overgangen tussen de spieren in mijn rechterbovenbeen en het tumorweefsel waren niet duidelijk zichtbaar. Zij had meteen een afspraak gemaakt in het Amphia ziekenhuis de volgende morgen voor een uitgebreide MRI-scan met contrastvloeistof. Dat is inmiddels gebeurd en nu zitten we al het gehele pinksterweekend te wachten of er al iets meer bekend is en wanneer ik kan beginnen met bestralen. Ondertussen groeit de tumor maar door en krijg ik er ook meer en meer last en pijn van. Ik hoop echt dat ze deze week kunnen beginnen. Alles is geregeld met de zorgverzekering, de taxi en de planning. Zodra ik meer nieuws heb laat ik het weten. Groeten, Cees

2 opmerkingen:

Alles komt goed zei

Ik hoop dat ze er binnenkort kunnen mee beginnen. Bestraling van een plasmacytoom kan snel verbetering geven. Was bij mij het geval - ik duim voor jou hetzelfde Cees !

Ann - Lotgenote sinds 2004

Marjolein zei

Oei, wachten valt niet mee, zeker als je steeds meer last krijgt. Hou vol, en misschien gewoon nog even bellen naar iemand die er de vaart achter kan zetten?
Houd goede moed!
Hartelijke groet, Marjolein.