donderdag 12 december 2013

Voorbereiden op volgende week ...

 
Vandaag is mijn "rustweek" aangebroken. Een hele week geen pillen met al die vervelende bijwerkingen. Volgende week woensdag mag ik weer op controle in het EMC. Niet dat ik dat leuk vind, maar ik kan het nog. Afgelopen 2 december is weer een lotgenoot, Jan ten Voorde overleden. Ik heb het al eens eerder gezegd: het confronteert je weer met de harde werkelijkheid, wanneer ben ik aan de beurt? Maar goed, voorlopig gaan we richting de kerstdagen, vandaar de foto van de kerstboom. Daar zit gelukkig een positief verhaal achter. Onze zoon Wolfert is geslaagd voor zijn rijbewijs (in één keer) en mocht onze auto lenen voor zijn eerste solorit. Als dank heeft hij de boom gezet. Wij zijn heel erg blij dat hij mij nu ook zo nu en dan kan rijden. Dat verlicht weer Elien als professionele mantelzorger een beetje. Verder zal die zorg bij het CIZ mij een zorg zijn, we lossen het zelf wel op. Groeten, Cees

3 opmerkingen:

Lut zei

Inderdaad Cees, confronterend, maar we zijn blijvend dankbaar dat we al die mooie mensen hebben mogen leren kennen, ook al is het dikwijls enkel virtueel. Stuk voor stuk heel mooie mensen. En verder : pluk de dag , zolang als het kan ! We zijn er nog, ook al is leven met Multipel Myeloom weinig of nooit evident. Mooie kerstboom en blij dat je nu nog een chauffeur hebt ! Alvast héél mooie kerstdagen gewenst aan jullie allen ! Van harte, Lut

Rona zei

Hoi Cees.

Wederom weer een positieve blog.
Ja je kunt het nog, voor controle gaan. Ik zat laatst te denken, we moeten kijken naar wat we wel kunnen en niet naar wat we niet meer kunnen want dat komt toch niet meer terug.
Ook ik heb een traantje gelaten bij het bericht van Marlies. Ik heb me altijd vast gehouden aan het blog van Jan. Altijd zo positief.
Weggenomen door een stomme infectie.
Fijn dat je er een chauffeur bij hebt, dit ontlast Elien toch wel weer. Wat de CIZ betreft, ook hier idd geen energie meer insteken, besteed de energie maar in dingen die je leuk vind.
Geniet met de feestdagen lekker van een Single Malt.
Ik kocht laatst een wiskey voor mijn zoon en wist totaal niet wat ik moest kopen. Ik heb een goede gekocht maar geen single. Mijn zoon ging het later uitleggen en toen moest ik aan jou denken. volgende keer weet ik het. :-)
Nou voor de feestdagen heel veel geluk en hopen dat het nog lang "goed" mag gaan.

Rona

Cees zei

Dank jullie wel Lut en Rona, voor jullie reacties ...