dinsdag 4 oktober 2011

Verjaardag ...

Gisteren mocht ik mijn 56e verjaardag vieren. Ik werd enorm verrast door mijn kinderen en het leuke was: ik had niets door. Ik snapte niet waarom de visite voor 's-avonds had afgezegd. Aan het einde van de middag kwamen de kinderen naar huis wat we helemaal niet afgesproken hadden.
Ik snapte ook niet waarom Elien niet had gekookt. Met andere woorden: ze hadden me goed tuk. Pas in de auto kreeg ik het door en toen we bij het Paradijs (de Japanner in Oosterhout) de parkeerplaats op draaiden en ik daar ook m'n oudste dochter enthousiast zag zwaaien, wist ik het. Lekker eten aan de plaat; het blijft een goeie tent met eersteklas vlees en vis. Compleet in kimono en met Juultje erbij was dit een feest voor mij. Inmiddels weten ze gelukkig dat ze me met dit soort acties (lekker eten, drinken en samenzijn) heel blij kunnen maken. Volgende week dinsdag nog een mijlpaal: dan is het precies 7 jaar na mijn stamceltransplantatie. Ben ik toch wel mooi de statistiek dik voorbij. Groeten, Cees

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Cees, nog gefeliciteerd met je verjaardag en uiteraard nog heel veel jaartjes erbij. Leuk dat ze je zo in de watten hebben gelegd. Er gaat niets boven een lekker etentje met alle dierbaren om je heen. We proosten op je gezondheid en alle mooie dingen in het leven. Groeten, Monica en Herbert

Marjolein zei

Ha Cees, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. |Het is toch een wonder, dat jij alle statistieken laat verbleken.
Wie had dat 7 jaar geleden durven dromen?
Fijn dat jullie zo van het leven genieten en lekker eten met de hele familie is één van de heerlijkste dingen om van te genieten.
Hartelijke groet, Erik en Marjolein

Bas zei

Gefeliciteerd Cees met je verjaardag en met het breken van de kahler-statistieken.