vrijdag 24 juli 2009

Hij zit erin ...

Beste mensen,

Ja hoor, hij zit erin ... de nieuwe badkamer. Tijdens onze vakantie in Zeeland is er door man en macht en door geweldige vrienden, keihard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. Toen wij vandaag thuis kwamen konden we genieten van dat prachtige staaltje werk. Een plaatje, recht uit de reclame folder ... voor al die mensen chapeau en ontzettend bedankt.
De vakantie was heerlijk. Goed (aangepast) appartement bij Recreatieboederij 't Munnikenhof in Grijpskerke. Eigenlijk nog best aardig weer en dus ook een paar keer naar het strand geweest. Om daar dan weer even aan de vloedlijn te staan, is toch wel heftig na alles wat is gebeurd en natuurlijk de herinneringen aan al die goede tijden. We hebben genoten van Zeeland, lekker eten en drinken en veel leuke mensen.
Zo, dus nu onder de douche ... groeten, Cees

2 opmerkingen:

jaynewberg zei

Hoi Allemaal

Het lijkt dat woonprogramma wel.
Ziet eruit alsof je daar heel schoon kunt worden.

groeten van Jan en Pa

Unknown zei

He, weer heelhuids thuis. Fijn dat jullie het goed hebben gehad. Wij waren zaterdag in Zeeland, nog even getwijfeld of we gingen kijken of jullie nog op de munnickenhof zaten. Toch maar niet gedaan...en nu blijkt dat jullie al weer weg waren daar. Sjiek hoor, die badkamer. Super! Geniet er maar lekker van.
Hartelijke groet, Marjolein