woensdag 10 juni 2009

Nie meer rijden nie ...

Beste mensen,

Na de motor hebben we ook afscheid moeten nemen van de Toyota van Elien. Na jaren trouwe dienst en een afschrijving waar je nog geen tweedehands fiets van kan kopen (bedankt Marjolein), heeft tie de geest gegeven. De koppakking ging er tussenuit en repareren inclusief beurt, apk en nieuwe banden was niet meer rendabel. Daarbij is het toch onzin om twee auto's voor de deur te hebben als ik er toch niet in kan en mag rijden. Moet nog wennen dat vrouwlief nu in 'mijn' Lexusje scheurt. Alleen als ik de benzine betaal. Als ze van haar geld heeft getankt, gaat het een stuk voorzichtiger. Zit ze ook angstvallig naar de verbruikersmeter te staren. Moet je natuurlijk niet doen in een Lexus; ik snap ook niet waarom ze zo'n ding hebben gemonteerd.

Verder hebben we alle ... op de i gezet voor het project badkamer en de aannemer zal over twee weken de tuinmuur gaan repareren. De vakantie komt ook al aardig in zicht.
Tot blogs, groeten Cees.

2 opmerkingen:

jaynewberg zei

Hoi Allemaal
Ik zit altijd weer een beetje op jullie blogpost te wachten.
Alles verandert en alles blijft hetzelfde.
Laatst kwam er bij mij ook een dame door de muur rijden. ( Van mijn hart dus. )
We houden het spannend en onverwacht.
Fijne vakantie en veel stil geluk van

Jan & Pa

Marjolein zei

Ha Cees,

ojee, heeft het toyotaatje de geest gegeven. Het was zo'n leuk karretje. Wel een hele overgang, naar de Lexus, dat scheurt toch weer heel anders.
Vooral rijden in een auto waarbij een krasje meer of minder niet uit maakt :), is lekker.
Hartelijke groet, Marjolein