vrijdag 26 juni 2009

Mooie vaderdag ...


Mijn vaderdag kon niet meer stuk ... van de kinderen kreeg ik iets wat ik al lang heel graag wilde, namelijk een prachtige olijfboom. Hij heeft een plaatsje gekregen op het terras en ik kan er met dit mooie weer elke dag van genieten. Samen met de fles Lagavulin van Elien, de zak snoep van Wolfert en met lekker eten met z'n allen in de tuin, was het genieten.

Vandaag kreeg ik bericht van het CBR. Ik had vorige week een klacht ingediend en dreigde die ook door te sturen naar de nationale ombudsman. Ik was zo boos over de manier waarop ik gesommeerd werd mijn rijbewijzen op te sturen, dat ik dat wel een klacht waard vond. Ik kreeg het gevoel als een crimineel te worden behandeld. Het CBR heeft echter met excuses gereageerd en toegezegd dat er in zo'n geval als bij mij, voortaan klantvriendelijker zal worden gecommuniceerd. Heb ik toch weer wat bereikt. Zo ook met Thebe (weten jullie nog wel van die badplank en de rolstoel), zij zijn ook akkoord gegaan met mijn 'schikkingsvoorstel'. Op naar het volgende: bezwaar maken op mijn belastingaanslag ... naast een paar uurtjes werken bij Avans, houden dit soort dingen mij ook van de straat. De vakantie komt overigens al aardig in zicht.

Groeten, Cees

1 opmerking:

Unknown zei

Ha Cees, wat goed dat je dat allemaal weer voor elkaar gebokst hebt. Zo kan je je negatieve energie (woede en verontwaardiging) op een positieve manier inzetten. Je kunt wel een belangenvereniging beginnen.....
Nog een palmboom erbij en een hangmat misschien? Ik neem aan dat lagavulin whisky is en geen gasfles met vulling? Proost. De vakantie komt wel dichterbij, maar wij gaan pas over 6 weken, zo ongeveer als de zomer alweer voorbij is, voor mijn gevoel.Eerst maar genieten van het mooie weer!
Hartelijke groet, Marjolein