maandag 4 mei 2009

Uitslagen ...

Vandaag voor mijn periodieke onderzoeken naar het EMC geweest. Na een rustig ritje naar Rotterdam met dit keer Mirelle achter het stuur (Elien zit nog in de lappenmand), waren we keurig op tijd voor het bloedprikken. Dat ging natuurlijk zoals gewoonlijk weer geweldig ... maar niet heus. Een uurtje later bij de professor aan het bureau vroegen we hem weer het hemd van het lijf. Hij wist op een boeiende manier onze vragen te beantwoorden, vooral de vorderingen i.v.m. het genetisch onderzoek. Overigens waren de uitslagen weer prima! Enig probleempje was mijn cholesterol. Die was superhoog, dus ik verwacht na mijn bezoek bij de cardioloog over 2 weken, dat ik weer aan de Crestor mag. Tja, dat zijn nu eenmaal de gevolgen van mijn onweerstaanbare hobby: het dagelijks nuttigen van een goed glas (of zijn het glazen) single malt whisky.
Het interview in ons hogeschoolblad 'Punt' laat nog even op zich wachten. Het is natuurlijk nog meivakantie, maar aan het einde van de week zal het toch wel worden gepubliceerd. (http://punt.avans.nl/)
De vakantie was ondanks ons gesnotter en gekuch, de rug van Elien en nog wat andere onhebbelijkheden, toch heel leuk. Mooi park, mooie omgeving en je bent er even uit. Trouwens, het weer viel ook erg mee.
Komende week staat in het teken van alle zaken definitief regelen voor de verbouwing van de badkamer, dat wordt ook weer een heel avontuur. Groeten, Cees

2 opmerkingen:

jaynewberg zei

Hoi Allemaal


Fijn dat uitslagen redelijk waren.
Toch wel handig dat je altijd een dame achter de hand hebt.
Ik heb dat zelf ook wel eens.
Veel sterkte allemaal

pa en jan

Anoniem zei

Hoi Cees en Elien,

Cees fijn dat de uitslagen positief zijn en dat jullie ondanks alles een fijne vakantie hebben gehad! Veel suc6 met de verbouwing van jullie badkamer!
Elien veel beterschap met je rug!

Groetjes Inge