woensdag 8 april 2009

Lekkage ...

Momenteel zit ik met drie emmers in de kamer vanwege een flinke lekkage. Afgelopen week is een groot schuin dakraam achter in de woonkamer vervangen en dat is niet afgemaakt omdat de timmerman van de ladder is gevallen. Resultaat: een flinke schaafwond en een verzwikte enkel. Gelukkig kon de glaszetter zijn werk nog doen, maar het geheel is nog verre van waterdicht. Nou maar hopen dat het de komende dagen niet al te hard gaat regenen.
Inmiddels ben ik verder aan het revalideren hier in Arkendonk. Willemsen Sport was toch niet wat ik zocht en na wat omzwervingen kwam ik in Arkendonk terecht waar ik uitstekend word begeleid. Ook ben ik niet meer afhankelijk qua vervoer. Tweemaal per week ga ik met mijn handdoekje onder de arm gewoon lopend naar de fysiopraktijk.
Het artikel in het AD zorgt nog steeds voor reacties. In ieder geval gaan we er op school ook iets mee doen (Punt = de Avans-hogeschoolkrant); ik laat het jullie wel weten. De verbouwing van de badkamer ligt ter goedkeuring bij de gemeente en vandaag kreeg ik groen licht voor de aanschaf van spraakherkenningssoftware voor mijn PC. Hoef ik niet meer te typen ... weer een frustratie minder. Tot blogs en groeten, Cees